Descriptions
Recipe: Pizza dough
Dissolve one sachet of Domo Instant yeast in one cup (240ml) of warm water. In a large mixing bowl, combine 500grs of flour, ½ teaspoon of salt and the mix of yeast. Stir with your hand (or with a mixer at low speed for about five minutes with the dough hook) until the mixture forms a ball. Turn it out onto a floured surface and knead for about five minutes. Cover the final mix by a piece of linen and keep it in a warm place (22 to 25°C) during 2 hours.
.نحن نسعى دائمًا إلى تزويد عملائنا الكرام بأحدث معلومات المنتج. ومع ذلك، فقد يقوم المصنعون بتغيير هذه المعلومات في أي وقت. لذلك نحن نوصي بقراءة الملصقات والأغلفة قبل استهلاك أي منتج لضمان حصولك على المعلومات المحدّثة المتعلقة بالمكونات والقيم الغذائية وأي مشورة نباتية أو متعلقة بالحساسية.
Add a review